Over mij

In het dorp Berlicum is mijn ruime, luxe praktijk gevestigd aan de Milrooijseweg 10.

Begonnen als schoonheidsspecialiste maar gaandeweg de jaren werd mijn vak alsmaar interessanter. Al werkend met het merk Hannah werd voor mij duidelijk dat er een hoop kan verbeteren aan een huid die niet goed in balans is. Mijn specialisaties voor acne en elektrisch ontharen leerden mij veel over de medische kant van ons vak. Door de opleiding “dermatologie” te volgen bij U consultancy leerde ik met andere ogen naar een huid te kijken. Door middel van het gebruik van moderne apparatuur en producten kan er intussen veel aan huidproblemen gedaan worden.

De kern van mijn beroep is jouw huid zó gezond te maken waardoor jij je weer goed “in je vel gaat voelen”.

Immers; je zelfvertrouwen kan beschadigd raken wanneer je huid er niet goed uit ziet.

“Jouw huid is mijn zorg”

Vrijwilligers werk

Naast mijn werk in de praktijk ben ik als vrijwilliger betrokken bij het verzorgen van workshops in ziekenhuis Bernhoven voor de stichting Look Good Feel Better / uiterlijke verzorging bij kanker. Tijdens deze workshops krijgen de deelnemers adviezen en tips over huidverzorging en make-up. Door chemotherapie en bestraling kan je huid veranderen. Deze kan gevoeliger worden, sneller reageren op verzorgingsproducten, of droog en schilferig aanvoelen.

Voor een ieder met de diagnose kanker geef ik aangepaste behandelingen in de praktijk zodat diegene zich, ondanks de ziekte, lekkerder in haar vel gaat voelen.